Luxe interieuradvies en interieurstyling

Luxe interieuradvies en interieurstyling

Luxe interieuradvies en interieurstyling

Luxe interieuradvies en interieurstyling

Interieuradvies op maat

In een interieuradvies smelten jullie ideeën en onze ervaring als interieuradviseurs samen tot een droominterieur. Elk droominterieur is anders en toch is de ontwerpstijl van MAKU Interior evident aanwezig. Door middel van luxe en warme materialen wordt er een high-end interieur ontworpen in de hotel chique stijl. Ongeacht of het nieuwbouw, verbouwen of een upgrade van het huidige interieur betreft; de woonwensen worden beslist overtroffen.

De interieuradviezen starten altijd met een moodboard ontwerp. Dit sfeerboard geeft een overzicht van de gekozen stijl, kleuren en materialen en vormt daardoor een rode draad door het gehele interieuradvies.

Een 2D ontwerp is een indelingsadvies ingetekend op de plattegrond van de woning. Alle meubels zijn op schaal getekend, waardoor de afmetingen van de ruimtes inzichtelijk worden. Er worden bij het interieuradvies ten minste 3 verschillende indelingen ontworpen.

Door de plattegrond van de ruimte in 3D te vertalen, ontstaat er een zeer realistisch en compleet beeld van de totale indeling, inrichting en styling. Met het eindresultaat voor ogen kun je veel gemakkelijker beslissingen nemen. Waar wacht je nog op?

Werkwijze interieuradvies

Vanaf ,-
Werkwijze interieuradvies

Planning van de interieuradviezen

De tijdsduur van een interieuradvies bedraagt 2 weken. De eerst beschikbare periode betreft de eerste twee groene- of oranje weken in de kalender. In die weken ontvangt je dan ook het interieuradvies op maat.

Neem voor spoedvragen contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Van ontwerp naar realisatie

“MAKU Interior werkt met vaste partners waar een hoogwaardige samenwerking in de loop der jaren mee is opgebouwd. Klantentevredenheid, kwaliteit en service staan hierbij voorop. MAKU Interior is niet gebonden aan specifieke merken, waardoor er uit vele collecties geleverd kan worden en er voor ieder budget mogelijkheden zijn. Zo kan, indien gewenst, de volledige realisatie door MAKU Interior begeleidt worden. Van badkamers tot keukens tot vloeren tot (maatwerk) meubels tot de styling in het kleinste detail: alles is mogelijk. Door het zorgvuldig opgebouwde netwerk is de klant zeker van scherpe prijzen al dan niet in combinatie met speciale kortingen waar de klant van mag profiteren. Voor meubels werkt MAKU Interior samen met Beau Home te Weert. Dit is dé winkel voor hotelchique meubels.

Door deze samenwerking wordt er aan klanten de mogelijkheid gegeven om hierin ook verdere hulp te krijgen bij de realiastie van het plan. MAKU Interior bespreekt het interieuradvies gronding door alvorens de klant de afspraak heeft. De beste styliste die werkzaam is bij Beau Home, helpt de klant uitgebreid bij het uitzoeken van de exacte meubels en stofkeuzes. Er wordt een stalenbord gemaakt en het plan wordt uitgebreid met de klant besproken. Het interieuradvies vormt een richtlijn voor de meubelkeuze, maar is uiteraard niet bindend. Dit stylingadvies is een extra toevoeging op het interieuradvies en bedraagt €150-,. Wanneer de klant een bestelling plaatst van €1500-, is dit advies kosteloos. Aan het einde van het interieuradvies wordt aan de klant vrijblijvend gevraagd of hier interesse in is.

Met oog voor detail en samenhang

MAKU Covering: Behang- en verfadvies

MAKU Covering: Behang- en verfadvies

Een van de moeilijkste beslissingen is het bepalen van de juiste verfkleur in combinatie met een passend behang. Benieuwd hoe MAKU Interior hierbij kan helpen? Opnieuw verven of behangen bij een verkeerde keuze is duurder.

MAKU Covering - Help me out!
Lichtplan

Lichtplan

Een lichtadvies bepaald de sfeer in een ruimte en het zorgt ervoor dat elke ruimte gaat stralen. MAKU Interior ontwerpt een compleet verlichtingsplan van de woning met een overzicht van de soort verlichting en de posities ten opzichte van het interieur. De armaturen zijn met een speciale korting via MAKU Interior in te kopen. Nieuwsgierig geworden?

Meer informatie over lichtadvies

Advies op maat

Heb je een interieurvraag en past dit niet bij het bovenstaande aanbod? Neem dan contact met ons op en stel je specifieke interieurvraag!

Ja, ik wil graag advies
Advies op maat

Benieuwd wat we voor de buitenkant van je woning kunnen betekening?
Benieuwd wat we voor de buitenkant van je woning kunnen betekening?

In tegenstelling tot het gros van de stylisten, werkt Mandy en haar team volledig op afstand. Kunnen zij zich dan wel inleven in de klant? Moet de interieurstylist niet op locatie aanwezig zijn voor een helder beeld van de woning? Dat zou je denken, maar dat is een misverstand. Die vraag krijg MAKU Interior vaker van mensen die meestal aan het verbouwen zijn. ‘Kom je dan niet langs?’ Maar bij nieuwbouwwoningen maken we ook een interieuradvies zonder dat de bouw van de woning klaar is. Dat kan bij een verbouwing dus ook prima! MAKU Interior heeft door de jarenlange ervaring veel interieurprojecten met succes afgerond en heeft daarmee bewezen dat online advies een perfecte manier is om tot een gewenst eindresultaat te komen. Soms ervaren mensen een drempel om een interieurstylist aan te spreken; online is die drempel er niet. Door online te werken, is MAKU Interior benaderbaar. Én doordat het advies online plaatsvindt, zijn de interieuradvies pakketten ook voor een aantrekkelijke prijs aangeboden.

Het is verstandig om tijdig een interieuradvies in te plannen. Het liefst bij nieuwbouwwoningen al zodra de tekening van de architect af is en voordat de bouw of het verbouwen is gestart. MAKU Interior kan dan in een vroegtijdig moment de wensen van de klant vertalen in een interieurontwerp. Vaker komen er tijdens het ontwerpproces dilemma’s naar boven, waarbij er alsnog aanpassingen gedaan moeten worden aan de ruimte om alle interieurwensen daadwerkelijk te kunnen realiseren. Omdat dit vroegtijdig gesignaleerd wordt, kan hier tijdens de bouw of verbouwing makkelijk op ingespeeld worden. Als dit pas opgemerkt wordt nadat de bouw of verbouwing al gestart is, zorgt dit vaak voor onnodige extra kosten.

Bij het bouwen of verbouwen van de woning kan een interieuradvies worden betaald vanuit een bouwdepot. Overleg hiervoor met de hypotheekadviseur.