MAKU Covering: behang- en verfadvies.

MAKU Covering: behang- en verfadvies.

Behang- en kleuradvies

Een van de moeilijkste beslissingen is het bepalen van de verfkleur, omdat het heel bepalend is voor de sfeer die er in de woning wordt gecreëerd. Eenzelfde verfkleur kan in een andere ruimte volledig anders tot uiting komen. De uiteindelijke verfkleur is namelijk afhankelijk van lichtinval, de positie van de ruimte (noord, oost, zuid en west), verlichting en het gebruik van omliggende kleuren.

Daarnaast vraagt het afwerken van wanden meer dan alleen het bepalen van de verfkleuren. Exclusief behang is een sfeermaker en eyecatcher van de ruimte. Er zijn talloze kleuren en motieven behang die ieder een eigen luxe effect op de muur hebben.

Wij zijn officieel dealer van alle exclusieve behangsoorten waaronder Arte, Alphenberg, Dutch Walltextile Company (DWC), Elitis en Casamance. Daarnaast verkopen wij de Shades by Eric Kuster verfollectie. Maar hoe maak jij die perfecte match tussen verf en behang met de oneindig hoeveelheid mogelijkheden die er zijn? Welke patronen en kleuren geven het gewenste resultaat? Wil jij graag een luxe sfeer creëren die bij je droominterieur past en kun je hulp gebruiken? Middels de MAKU Covering helpen wij graag!

MAKU Covering: Persoonlijk behang- en kleuradvies pakket

MAKU Covering: Persoonlijk behang- en kleuradvies pakket

De MAKU Covering bestaat uit verf- en behangadvies dat wordt aangevraagd per ruimte. Indien gewenst is het ook mogelijk om alleen verf- óf alleen behangadvies te ontvangen. Er wordt een vragenlijst naar je verstuurd om je wensen inzichtelijk te maken. Het verf- en behangadvies wordt via de mail naar je toegestuurd en de behang- en verfstalen worden met de post verzonden. Er is sprake van 20% korting op de tweede- en opvolgende ruimtes. Deze kortingen zijn al verwerkt in de webshop. Omdat wij dealer zijn van alle exclusieve behang- en verfmerken, ontvang je een speciale korting zodra je daadwerkelijk de verf en/of het behang uit het advies bij MAKU Interior besteld.

Boek de MAKU.Covering hier

MAKU Interior: Specialist in luxe wandbekleding

MAKU Interior is officieel dealer van de exclusieve behangmerken Arte, Alphenberg, Casamance, Dutch Walltextile Company (DWC) en Elitis. Er is een MAKU-Interior selectie gemaakt van aangeprezen en bestseller behangen, maar de volledige behangcollecties van bovenstaande merken zijn in de webshop verkrijgbaar. Ook is de verf van Shades by Eric bij MAKU Interior verkrijgbaar om een metropolitan luxury sfeer aan de woning te geven. Omdat wij rechtstreeks bij bovenstaande leveranciers bestellen, hanteren wij de snelste levertijden, laagste prijsgarantie en verzenden wij gratis

shades by eric kuster
MAKU Interior: Specialist in luxe wandbekleding