Luxe behang & verf voor een droominterieur

Luxe behang & verf voor een droominterieur

Luxe behang & verf voor een droominterieur

Luxe behang & verf voor een droominterieur

Het effect van verf en behang

Exclusief behang geeft de ruimte direct een stijlvolle uitstraling. Er zijn oneindig veel kleuren, bijzondere prints en voelbare of nu juist fijne texturen verkrijgbaar die allen op een eigen manier een lust voor het oog vormen. Luxery behang kan een ruimte laten spreken. Het is intenser dan verf, maar als de juiste balans is gevonden is het prachtig om met elkaar te combineren. Een juiste verfkleur vergt eveneens precisie, omdat het zo persoonlijk is.

MAKU Interior: Specialist in luxe behang

MAKU Interior: Specialist in luxe behang

MAKU Interior is officieel dealer van de exclusieve behangen van Arte, Alphenberg leer, Dutch Walltextile Company (DWC), Elitis en Casamance. Omdat wij rechtstreeks bij deze leveranciers bestellen, hanteren wij de snelste levertijden, laagste prijsgarantie en verzenden wij gratis. MAKU Interior heeft een eigen selectie gemaakt van aangeprezen en bestseller behangen, maar de volledige behangcollecties van bovenstaande merken zijn met laagste prijsgarantie beschikbaar. Ook is het mogelijk om behangstalen bij ons op te vragen. Deze worden in mindering gebracht als het betreffende behang wordt besteld.

Bekijk hier de behangcollecties Vraag hier een behang offerte aan

MAKU Interior: Webshop met Shades by Eric Kuster

In de webshop zijn de 20 natuurlijke verfkleuren van Shades by Eric Kuster te bestellen. De verfkleuren zijn geïnspireerd door de diepere laag van de natuur. Eric Kuster beschrijft zijn unieke stijl als metropolitan luxury en de verfkleuren zijn toepasbaar in elk type woning. Bestel hier kleurkaarten, kleurtesters en verf en creëer de metropolitan luxury bij jou thuis. Voor 16.00 besteld, morgen in huis

Bekijk hier de Shades by Eric Kuster collectie
MAKU Interior: Webshop met Shades by Eric Kuster
Alphenberg

Alphenberg

Leer is een materiaal dat een stoere uitstraling heeft en gelijktijdig exclusiviteit, elegantie en luxe uitstraalt. Het assortiment van Alphenberg bestaat uit luxe leren wanden, vloeren, trappen, deuren, keukens, tapijten, akoestische panelen en haarden. MAKU Interior is het eerste online verkooppunt van Alphenberg. Benieuwd naar het assortiment en de mogelijkheden?

MAKU Covering: Behang & verfadvies

Ben jij op zoek naar die perfecte verfkleur en/of combinatie met behang? En heb jij geen idee wat voor invloed lichtinval, de positie van de ruimte, verlichting en gebruik van omliggende kleuren en materialen op de behang- en verfkeuze heeft? Dan denkt MAKU Interior graag mee. Overnieuw verven of behangen is duurder en een droominterieur start bij een goed doordacht plan. Dus, waar wacht je nog op?

Maku Covering – Help me out!
MAKU Covering: Behang & verfadvies