Projecten

Projecten

Projecten

Projecten

PROJECT KENIA   •   INTERIOR

“Geweldige service , Mandy en haar team wisten precies wat ik wou en werkte enorm zorgvuldig aan mijn grote project in Kenia! Ik zal voor toekomstige projecten zeer zeker terug komen bij Maku super bedankt voor het mooie plan 🤍”

PROJECT ALMERE   •   INTERIOR & GARDEN

“Mandy heeft ons heel goed geholpen met mooie ideeën en om onze ideeën te visualiseren. Ze is flexibel en reageert snel, waardoor je makkelijk kunt schakelen. Maku heeft voor ons nieuwe huis zowel de tuin als het interieur binnen ontworpen. We zijn heel erg tevreden en zouden Maku zeker aanraden!”

PROJECT VENLO   •   INTERIOR

“We hadden altijd al iets in ons hoofd hoe het ongeveer zou moeten worden. Mandy heeft al onze wensen in het ontwerp mee genomen. Zo werd het eindelijk een stuk realistischer voor ons. Wat je een fijn overzichtelijk beeld van de woning geeft. Ze denkt ook mee tot in het detail, waar je bij sommige dingen zelf niet bij stilstaat. Komt met verfrissende ideeën, wat ook fijn is. Nu we de materialen bij elkaar zien, wat ze heeft gebruikt, vinden we ook echt dat ze het qua kleur samenstelling en materiaal gebruik een heel mooi geheel heeft weten te maken precies na onze wens.”

PROJECT NEER   •   INTERIOR & EXTERIOR

“MAKU interior is the best! Luisteren heel goed naar wat je wensen en maken de mooiste ontwerpen. Wij zijn er zo enthousiast over! Reageren altijd vriendelijke en snel op e-mails. Echte aanrader dus!”

PROJECT DAARLERVEEN   •   INTERIOR & GARDEN

“We zijn helemaal enthousiast over dit prachtige ontwerp en het is boven verwachting!”

PROJECT GRONINGEN   •   INTERIOR & EXTERIOR

“We vinden het ontwerp FAN-TAS-TISCH. Jullie hebben goed geluisterd naar onze feedback en we hebben er niets maar dan ook niets op aan te merken. Aan het begin vonden we het erg lastig om het interieur uit handen te geven, omdat we zelf nog nooit een interieurontwerper voorbij hebben zien komen die onze stijl volledig begreep… tot aan nu 😍 Heel erg bedankt voor dit toffe ontwerp. Jullie zijn geweldig ❤️””

PROJECT VIANEN   •   INTERIOR & GARDEN

“Super blij met het interieur- en tuinadvies wat wij hebben ontvangen van maku interior. Verrassende ideeën die we zelf nooit bedacht zouden hebben. We hebben het online advies als heel persoonlijk ervaren. Snelle respons op vragen en er wordt goed meegedacht. Aanrader!”

PROJECT BLARICUM   •   INTERIOR

“Zo fijn geholpen door Mandy! Is niet te beroerd om overal in mee te denken. Heeft een onwijs gaaf plan neergelegd en heeft daarmee zo’n waardevolle hou vast gecreëerd voor het bouwen van ons huis. Heeft ook super mooie spullen!”

PROJECT APELDOORN   •   INTERIOR & GARDEN

“Top service en klantcontact. Uiterst tevreden”

PROJECT ALMELO   •   INTERIOR

“Prachtig interieur ontworpen, denkt goed mee. Zeer tevreden!”

PROJECT BARENDRECHT   •   GARDEN

PROJECT TETERINGEN   •   INTERIOR

“We volgde Mandy al lange tijd op Instagram en vinden haar style fantastisch. Mandy reageerde snel op onze vragen via de mail, waardoor we snel de keuze hadden gemaakt om ons interieur door Mandy te laten stylen. We zijn ontzettend blij met het eind resultaat. Het past perfect bij onze wensen en heeft ons veel nieuwe inzichten en ideeën gegeven. We zijn erg blij met onze keuze en kunnen het bij iedereen aanraden!!”

PROJECT WIJCHEN   •   INTERIOR

“Hoewel ik in het begin twijfelde om met een ‘online’ bedrijf in zee te gaan zijn we erg tevreden. Het contact verloopt vlot en vriendelijk, en de ontwerpen zijn prachtig, hiervan kun je genoeg voorbeelden op haar instagram account vinden. Nog los van hoe fantastisch de ontwerpen zijn is het heel bijzonder om een huis wat je nog gaat bouwen al zo in 3d te kunnen zien. We hebben uren zelf zitten tekenen voor een indeling, maar merkt meteen dat Mandy er echt verstand van heeft, hetzelfde geldt voor het gehele ontwerp. We weten goed wat we mooi vinden, maar niet hoe we er een geheel van maken, dit heeft Mandy perfect gedaan. We kunnen niet wachten om het ontwerp werkelijkheid te zien worden.”

PROJECT MARBELLA   •   INTERIOR

“Super blij met het eindresultaat! Prachtige ontwerp die perfect past bij onze wensen. Mandy is tevens heel fijn persoon om mee samen te werken. Zeker aan te raden !”

PROJECT DEURNE   •   INTERIOR

“Wij zijn enorm tevreden over het resultaat van ons interieuradvies. We hebben een nieuw huis gebouwd in eigen beheer, dus in de creatie fase is het erg lastig om al allerlei detail keuzes te maken zonder daadwerkelijk in het huis te kunnen rondlopen en een goed beeld te hebben van het eindresultaat, daarvoor is dit advies voor ons vooral fijn geweest. Op deze manier hadden we een duidelijke leidraad voor alle afspraken en daarmee ook een duidelijker beeld te scheppen aan alle leveranciers. Daarnaast kwamen de indeling, maar vooral ook materialen en kleuren voor ons samen. Met alle 1000 keuzes die je tijdens een bouwproces moet maken is dit een hele fijne houvast om dit proces makkelijker te maken. Super tevreden zijn wij over de communicatie, het meedenken en het prachtige resultaat.”

PROJECT DORDRECHT   •   INTERIOR

“Ik heb Mandy leren kennen als een bijzondere getalenteerde en creatieve vrouw die interieurprojecten ontwerpt en in samenwerking met een groot netwerk van professionele toeleveranciers realiseert. Als persoonlijke online interieurstylist heeft Mandy mij geholpen met de visualisatie van een droomsuite dat echt bij mij past. Ik kan het hoge niveau van professionaliteit van Mandy niet met genoeg lof beschrijven. Ik beveel de diensten van MAKU ten zeerste aan voor diegene overweegt zijn huis te verbouwen of opnieuw in te richten.”