Lichtplan en lichtadvies voor een droominterieur

Lichtplan en lichtadvies voor een droominterieur

Lichtplan en lichtadvies voor een droominterieur

Lichtplan en lichtadvies voor een droominterieur

Lichtplan op maat

Een doordacht lichtadvies is essentieel om de juiste sfeer in huis te bepalen. Het is van grote meerwaarde bij het bouwen of verbouwen van een woning. MAKU Interior biedt een compleet en vakkundig lichtplan met een overzicht van de soort verlichting en de posities ten opzichte van het interieur. Alle lichtplannen zijn maatwerk en passend bij het interieur en de functie van de ruimte.

  • Een persoonlijk maatwerk lichtplan op de architectentekening
  • Een overzicht van alle voorgestelde armaturen
  • De posities van de armaturen op een gemaatvoerde tekening
  • Indien nodig, mag er op bovenstaande inhoud een aanpassing worden doorgegeven.
Vanaf 475 per verdieping ,-
Lichtadvies diamant

Meerwaarde van lichtadvies in combinatie met interieuradvies

Het lichtplan pakket diamant wordt gemaakt op basis van de architectentekening. De indeling en afmetingen van bijvoorbeeld meubels uit de woonkamer en keuken worden in het lichtadvies aangehouden zoals op de architectentekening staan ingetekend. Echter is dit niet altijd realistisch. MAKU Interior bepaalt de posities van de lichtpunten op basis van de informatie uit de architectentekening. Als dit uiteindelijk gaat afwijken, heeft dit invloed op het uiteindelijke resultaat van het verlichtingsplan.

Indien je niet zeker bent of je de indeling en afmetingen van meubels exact wilt aanhouden zoals de architectentekening, adviseren wij om interieuradvies pakket brons, zilver of goud als toevoeging bij het verlichtingsplan te bestellen. Het lichtadvies vindt vervolgens plaats, nadat de definitieve 2D plattegrond vanuit het interieuradvies is bepaald.

Planning van het lichtadvies

Planning van het lichtadvies

De tijdsduur voor de realisatie van het lichtplan bedraagt +/- 3 weken en wordt in overleg ingepland. Zodra de bestelling is geplaatst, wordt er een invulformulier toegestuurd om de verlichtingswensen inzichtelijk te maken. Op basis hiervan gaan we aan de slag om een persoonlijk lichtadvies te realiseren.

Neem voor spoedvragen of specifieke lichtwensen contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Realisatie van lichtadvies

MAKU Interior werkt met vaste leveranciers en is niet gebonden aan specifieke merken. Uit vele collecties kunnen er armaturen geleverd worden en voor ieder budget zijn er mogelijkheden. Door het opgebouwde netwerk biedt MAKU Interior speciale kortingen aan op de armaturen waar klanten van kunnen profiteren. Indien gewenst stelt MAKU Interior dan ook een vrijblijvende offerte van de armaturen op.

Realisatie van lichtadvies