Verf bestellen: Shades by Eric Kuster

Verf bestellen: Shades by Eric Kuster

Met de Shades by Eric Kuster muurverf metropolitan luxury creëren

Shades by Eric Kuster bevat een kleurenpallet van 16 kleuren die geselecteerd zijn door interieurdesigner Eric Kuster. De verfkleuren zijn geïnspireerd door de diepere lagen van de natuur. Eric Kuster beschrijft zijn unieke stijl als metropolitan luxury en de verfkleuren zijn toepasbaar in het interieur van elk type woning.

MAKU Interior is officieel dealer van Shades by Eric Kuster . De kleurstalen zijn 100% kleurecht. Van alle Shades by Eric Kuster kleuren is er ook een 100ML Wall Emulsion (muurverf) sample pot beschikbaar. Voor 16.00 besteld, morgen in huis!

MAKU Covering: kleuradvies

MAKU Covering: kleuradvies

Een van de moeilijkste beslissingen is het bepalen van de verfkleur, omdat het heel bepalend is voor sfeer die je wilt creëren in de woning. Eenzelfde verfkleur kan in een andere ruimte volledig anders tot uiting komen. De uiteindelijke verfkleur is namelijk afhankelijk van lichtinval, de positie van de ruimte (noord, oost, zuid en west), verlichting en het gebruik van omliggende kleuren. Complexer dan je in eerste instantie wellicht dacht?

MAKU Covering
Get the Metropolitan Luxury look – Shades by Eric Kuster

Het voorstrijkmiddel van Shades by Eric kuster fungeert als basis voor het aanbrengen van muurverf. De primer is toepasbaar voor binnen en buiten en voorkomt verschillen in glans en zorgt voor een betere dekkingsgraad. Het vermindert de zuigheigheid van de ondergrond en optimaliseert het rendament van de afwerklagen.

Verbruik: 1 L = 12 M2 (afhankelijk van de ondergrond).

De scrub bevat een structuurlaag die iedere woonruimte een sfeervolle sfeer geeft. De wallscrub moet in 2 lagen worden aangebracht met de shades brush om het gewenste effect te bereiken. Breng de lagen in een kruisbeweging (X) aan. Zuigende ondergronden dienen voorbehandeld te worden met de muur primer.

Verbruik: 1 L = 5 m2.

De Lak primer is een perfect dekkende primer op basis van een tribride technologie. Zeer geschitk als grond- en hechtprimer op hout, MDF, harde kunststoffen, oude verflagen en non-ferro metalen (aluminium, zink, etc). Deze primer is goed glad te schuren en kan perfect worden afgeschilderd door de shades PU-acrylic lacq mat.

Verbruik: 1 L = 13 m2.

De lakverf van Shades by Eric Kuster is de bekendste lak in het assortiment. Het wordt uitsluitend binnen toegepast en is een zeer hoogwaardige, watergedragen, matte en krasvaste lak met behoud van de kleur. De lak is geschikt voor de afwerking van hout, harde kunststoffen en metaal. Het is beschikbaar met 2 soorten afwerkingen: satin velvet of silk mat.

Verbruik: 1 L = 15 m2 (afhankelijk van de ondergrond).